Ad

Από το Blogger.
 
Τα άρθρα που υπάρχουν στο Simple Mind είναι επι το πλείστων ξένα και αλιευμένα απο άλλες σελίδες στο διαδίκτυο. Μπορείτε να βρείτε την πηγή στην κάτω μεριά του εκάστοτε κειμένου.

Για οποιαδήποτε παρατήρηση, συμβουλή ή ακόμα αν θέλετε να δημοσιεύσουμε κάποιο άρθρο σας μπορείτε να μας στείλετε mail στο masterlista11@gmail.com

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Δυσκοιλιότητα :: μια φυσική συνταγή που θα βοηθήσει

Η δυσκοιλιότητα οφείλεται κατά ένα πολύ μεγάλο βαθμό στην καθημερινή διατροφή.

Η μειωμένη λήψη φυτικών ινών στο καθημερινό μας διαιτολόγιο μπορεί να επιδεινώσει κατά πολύ την κατάσταση. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι η δυκσοιλιότητα παρουσιάζεται συχνότερα σε ανθρώπους που τρώνε πρόχειρα και συνήθως δεν δίνουν σημασία στις ποσότητες φρούτων, λαχανικών, οσπρίων και δημητριακών που λαμβάνουν καθημερινά.


Εμείς διαβάσαμε στο βιβλίο του dr. James Duke, Guide to Healing Foods, μια υπέροχη συνταγή που υπόσχεται να βοηθήσει την κατάσταση.
Τα υλικά που θα χρειαστείτε:
1/2 κούπας πουρέ μήλου
1/2 κούπας ανεπεξέργαστα δημητριακά (τύπου all- bran)
1/4 κούπας φυσικό χυμό δαμάσκηνου
Απλά ανακατέψτε όλα τα υλικά μέσα σε ένα μπολ, αφήστε τα λίγο μέχρι να μαλακώσουν τα δημητριακά και απολαύστε την υπέροχη γεύση του!


* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!

livingreen.gr
Η ΛΙΣΤΑ ΜΟΥ


*Οι πληροφορίες που παρέχονται στο blog αυτό έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη γνωμάτευση ή την επίσκεψη σε γιατρό ή σε άλλον ειδικό της υγείας

 
Simple Mind © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.