Ad

Από το Blogger.
 
Τα άρθρα που υπάρχουν στο Simple Mind είναι επι το πλείστων ξένα και αλιευμένα απο άλλες σελίδες στο διαδίκτυο. Μπορείτε να βρείτε την πηγή στην κάτω μεριά του εκάστοτε κειμένου.

Για οποιαδήποτε παρατήρηση, συμβουλή ή ακόμα αν θέλετε να δημοσιεύσουμε κάποιο άρθρο σας μπορείτε να μας στείλετε mail στο masterlista11@gmail.com

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Μαγειρική σόδα για λαμπερά μαλλιά

Μπορούμε πολύ εύκολα να κάνουμε τα μαλλιά μας λαμπερά και να αποφύγουμε την θαμπάδα και την ξηρότητα, που δίνουν τα προϊόντα styling. Η λύση είναι η μαγειρική σόδα.
Υλικά
1/2 φλιτζάνι νερό
2 κουταλιές μαγειρική σόδα
Παρασκευή και χρήση
Ανακατεύουμε τα προϊόντα καλά μέχρι να γίνουν ένα μείγμα. Έπειτα το απλώνουμε στα μαλλιά μας. Το αφήνουμε για 10 λεπτά και ξεπλένουμε καλά. Τα μαλλιά σας θα έχουν πιο λεία υφή και θα φαίνονται πιο καθαρά.
Επιπλέον, μπορούμε να βάλουμε μικρή ποσότητα σόδας μαζί με το σαμπουάν μας και να κάνουμε μασάζ, για να φτάσει το προϊόν μέχρι την ρίζα.


Διαβάστε επίσης:


Η διατροφή των μοναχών Σαολίν

Χρήσιμα γιατροσόφια της γιαγιάς

Εχθρός του καρκίνου η παραδοσιακή ελληνική διατροφή

Ροδιά

Η εκδίκηση της... φραπελιάς;



* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!


enallaktikidrasi




*Οι πληροφορίες που παρέχονται στο blog αυτό έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη γνωμάτευση ή την επίσκεψη σε γιατρό ή σε άλλον ειδικό της υγείας

 
Simple Mind © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.