Ad

Από το Blogger.
 
Τα άρθρα που υπάρχουν στο Simple Mind είναι επι το πλείστων ξένα και αλιευμένα απο άλλες σελίδες στο διαδίκτυο. Μπορείτε να βρείτε την πηγή στην κάτω μεριά του εκάστοτε κειμένου.

Για οποιαδήποτε παρατήρηση, συμβουλή ή ακόμα αν θέλετε να δημοσιεύσουμε κάποιο άρθρο σας μπορείτε να μας στείλετε mail στο masterlista11@gmail.com

Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

4 + 1 μυστικές συνταγές για λαμπερό δέρμα

Αν θέλετε δέρμα γεμάτο λάμψη και υγεία αυτές οι συνταγές θα σας βοηθήσουν!Καθαρίστε το πρόσωπό σας με μαγειρική σόδαΗ συνταγή: Αναμείξτε σε ένα μπολάκι 1 κ.γ. μαγειρική σόδα με 1/2 κ.γ. μέλι και 1/3 φλιτζ. του τσαγιού γάλα και απλώστε το μείγμα στο πρόσωπο. Ξεβγάλτε σε 2 λεπτά.
Τονώστε την επιδερμίδα σας με λοσιόν με χαμομήλιΗ συνταγή: Σε ένα σέικερ ρίξτε 1/4 φλιτζ. του τσαγιού έτοιμο χαμομήλι με 2 κ.σ. Ροδόνερο. Ψεκάστε σε αφυδατωμένο δέρμα 3 – 4 φορές την ημέρα.
Απολεπίστε με scrub μπανάναςΗ συνταγή: Χτυπήστε στο μπλέντερ 1 κ.σ. νιφάδες βρόμης, 1/2 μπανάνα και 1 κ.γ. γιαούρτι και με το μείγμα κάντε μασάζ στο πρόσωπό σας. Αφήστε το για 3 λεπτά.
Ενυδατώστε με μία μάσκα με μέλιΗ συνταγή: Απλώστε στο πρόσωπο 2 κ.γ. βιολογικό μέλι και αφήστε το για 15 λεπτά. Ξεπλύντε με χλιαρό νερό. Το μυστικόΌταν νιώθω το δέρμα μου κουρασμένο βάζω γιαούρτι. Χάρη στη θετική επίδραση που έχει στο pH του δέρματος, είναι ιδανικό για θεραπείες κατά του κουρασμένου και αφυδατωμένου δέρματος. Λιώστε και περάστε από σήτα μισό αγγούρι (χωρίς τη φλούδα), προσθέστε στο υγρό το χυμό μισού λεμονιού, 60 ml καρότου και 30 ml αμυγδαλέλαιο, και χρησιμοποιήστε το μείγμα αντί για ενυδατική λοσιόν. Διαρκεί για 3 μέρες, στο ψυγείο.

* Αν σας άρεσε το άρθρο κάντε ένα like και κοινοποιήστε το στους φίλους σας!

omorfamystika.gr

*Οι πληροφορίες που παρέχονται στο blog αυτό έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δε μπορούν να αντικαταστήσουν τη γνωμάτευση ή την επίσκεψη σε γιατρό ή σε άλλον ειδικό της υγείας

 
Simple Mind © 2011 SpicyTricks & ThemePacific.